Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ОЧАКВАЙТЕ В „ИСТОРИИ НА ДОБРОТО“ НА 29 СЕПТЕМВРИ:

Здравейте, ето че отново сме готови да ви разкажем за положителни примери и каузи в ежедневието ни, да ви срещнем с добри хора и да ви  заредим с положителни емоции. Отворете сърцата си за историите за Доброто, ще ги споделим с вас с любов и надежда.

Звукорежисьор е Ваня Желева, аз съм Стефка Бакърджиева. 

В предаването ни днес:

-  В рубриката "Добрият пример“ ще ви запознаем с Емил Гепов - бургазлия, който прави добро, защото вярва, че то трябва да е част от живота ни. Той е фризьор,прави мъжки прически и подстригва безплатно деца в неравностойно положение, които посещават Центъра за обществена подкрепа.  

-  В рубриката „Зов за помощ“ ще ви срещнем с Надя Лашева, майка на дете с муковисцидоза, която е член на групата „Купи подарък от майка на дете с увреждане“. Сега самата Надя има нужда от помощ, защото трябва да се пребори с коварно заболяване. Нужна е голяма сума за лечението и Надя има нужда от подкрепа. 

- в рубриката „Мисия Добро“ – ще ви разкажем как в Царево подкрепиха кампанията „Искам бебе“

Бъдете с нас от 17 до 18 часа, защото „Ние вярваме в ДОБРОТО и знаем, че то може да предизвика още Добро!“ 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.

Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

"Булевард Демокрация" на 4 октомври

Темите в предаването: Нова акция на бургаската полиция разкри канабисова ферма, разположена на първия етаж в бл. 282 в к-с „Меден рудник“. Кои са отглеждали наркотиците и колко количество е открито, репортаж на Калина Енчева. Тревожна тенденция-подмладяват очните заболявания у нас. Как новите технологии могат да помогнат на офталмолозите по време на..

публикувано на 04.10.24 в 14:34

Ина Везенкова от Бургас е победител в конкурса за лого на Атанасовското езеро

Ина Везенкова от Бургас е победител в конкурса за лого на Атанасовското езеро. Тя и останалите участници са студенти в НХА. Изборът е направен от над 40 участници, които са се включили с креативни предложения. Журито е било затруднено  и затова реши да даде две трети и две втори места, обясни основният организатор Радостина Ценова от  Българска фондация...

публикувано на 04.10.24 в 12:26

ОЧАКВАЙТЕ В „АКЦЕНТИ“ НА 4 ОКТОМВРИ:

Смисълът на живота е да вярваш, че най-доброто тепърва предстои. Добро утро в петък, денят ще е такъв какъвто си го направите. Време е за кафе и усмивка. Поздрави от екипа ни днес – звукорежисьор е Алекс Пенев, новините представя Християна Йорданова, водещ е Стефка Бакърджиева. Ето темите в сутрешната ни програма от 7 до 10 часа: -..

публикувано на 04.10.24 в 06:30

Булевард Демокрация на 3-ти октомври

Зърнопроизводителите умуват за евентуални протести, тъй като не са си получили втория транш от украинската помощ, повече след малко. Полицаи откриха нива с канабис за няколко милиона лева. За акцията ви разказваме също в първия час. Във втория коментираме липсата на специализанти по определени медицински специалности. И бургаския филиал на Софийския..

публикувано на 03.10.24 в 14:55

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 3 ОКТОМВРИ!

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 3 ОКТОМВРИ! Казват, че идеалното утро е да се събудиш, да се протегнеш, да се усмихнеш и да се обърнеш на другата страна, за да заспиш отново… Но аз мога да ви обещая, че и минута не е за пропускане от утрото на 3-ти октомври – златна есен, с къс ръкав по обедните часове. Подреждаме мислите и с..

публикувано на 03.10.24 в 06:58

"Булевард Демокрация" на 2 октомври

Темите в предаването: Родители протестираха заради агресия в клас. Децата им не посещават втора седмица бургаско училище заради проблемен ученик. Действията им подкрепят и учителите от училище „Св. Кирил и Методий“. Семейството на детето твърди, че то е жертва. Всички засегнати страни представя Петя Янакиева. Европейският съюз активира средства от..

публикувано на 02.10.24 в 14:41

ОЧАКВАЙТЕ В „АКЦЕНТИ“ НА 2 ОКТОМВРИ:

Утрото идва с щастливи мигове, ако започнете деня с радост и благодарност. Усмихната сутрин ви желае екипът ни днес – звукорежисьор е Мариян Райнов, новините представя Християна Йорданова, водещ е Стефка Бакърджиева. Ето темите в сутрешната ни програма от 7 до 10 часа: -   В рубриката „Тема на деня“ - през тази седмица започват..

публикувано на 02.10.24 в 06:30