Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Възрастна жена почина, след като е била затисната от тухлена стена в Камено

Снимка: БТА

86-годишна жена е починала след инцидент в Камено, съобщават от бургаската полиция. 

Случаят е от 2 октомври около 16:30 часа. На улица "Неделчо Камбов" №5 жената е затисната от паднала преградна тухлена стена. 

Тя е откарана в държавната болница в Бургас, където впоследствие е починала от остра дихателна недостатъчност вследствие на получените травми. 

Работата по случая продължава.


По публикацията работи: Християна Йорданова


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Катастрофа в района на Миролюбово ограничава движението в едната лента

Катастрофа между лек автомобил и тежкотоварно превозно средство по пътя Айтос–Бургас, при разклона за село Миролюбово се осъществява в едната лента - лявата. Дясната е затворена.  При инцидента е засегнат резервоарът на едното МПС и на пътя е разлято гориво. Районът е обезопасен, съобщиха за БНР Бургас от Областно пътно управление.  Шофьорите да се..

публикувано на 04.10.24 в 12:13
Снимката е илюстративна

Отново вандалска проява в ямболските гробища

Сигнал за поредна вандалска проява в ямболските гробища е подаден в полицията. От общината предвиждат поставянето на видеонаблюдение, за да бъде ограничено влизането в нощните часове на територията на гробищния парк. Само преди дни мраморна надгробна плоча е открадната от гробищния парк в Ямбол. Сигнал за вандалската проява са подали близки на..

публикувано на 04.10.24 в 09:22

Бургазлийка е с мозъчно сътресение след пътен инцидент

Лек автомобил е блъснал 79-годишна пешеходка на бургаската улица "Яни Попов", съобщават от полицията.  Инцидентът е от 3 октомври около 9:53 часа.  В района на пешеходната пътека пред бл. 79 в комплекс "Славейков" лек автомобил, управляван от 59-годишен бургазлия, отнема предимството и блъска жената. Тя е с мозъчно сътресение.  Настанена е за..

публикувано на 04.10.24 в 08:40
Димитър Главчев

Премиерът разпореди проверка заради злоупотребите в театрите в Разград и Смолян

Министър-председателят Димитър Главчев разпореди незабавна проверка на длъжностните лица, които контролират дейността на държавните културни институти във връзка с разкритите фрапантни финансови злоупотреби в разградския театрално-музикален и филхармоничен център и в Родопския драматичен театър в Смолян. В Разград бе установено присвояването..

публикувано на 03.10.24 в 16:46
Старши комисар Владимир Маринов разяснява подробности за плантацията с канабис.

Полицията задържа мъж за купуване на гласове в Карнобат

Полицията задържа мъж в Карнобат, заподозрян за купуване на гласове. При претърсване у него са намерени лични и дебитни карти, съобщи директорът на Областната дирекция на МВР в Бургас ст. комисар Владимир Маринов. Той уточни, че тепърва ще бъдат разпитвани собствениците на картите. Задържаният досега не е имал прояви, свързани с нарушаването на..

публикувано на 03.10.24 в 13:55

15 г. затвор за мъж, опитал да убие купувача на ипотекиран имот

15 години затвор за мъж, извършил опит за убийство, постанови Апелативният съд в Бургас и с решението си потвърди присъдата на предишната инстанция. Престъплението е извършено на 5 април 2022 година. Тогава мъж с инициали П. В. нападнал с метална тръба З. Д. и му причинил черепно-мозъчна травма. Потърпевшият е купувачът на ипотекирания и обявен за..

публикувано на 03.10.24 в 12:05

Задържаха трима в Твърдица

Трима са арестувани при специализираната полицейска акция срещу купуването на гласове в град Твърдица. Полицията проверява схемата – дърва за огрев срещу гласове. Конфискувано е и голямо количество дървесина.  Над 35 кубика незаконно придобити дърва за огрев са конфискувани от частни домове в ромската махала на Твърдица. Комисар  Димитър Кикьов обяви,..

публикувано на 03.10.24 в 11:31