Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Петък 13ти в "Следобед с Едит"

Здравейте, приятели!

В края на седмицата ни посреща фаталното число 1⃣3⃣ . Ясно е, че повечето митове и легенди свързани с петък 13ти са леко злокобни, но пък на мен винаги ми е вървяло на тази дата, така, че е време да оставим поверията в миналото! 🧚‍♀

В днешното предаване ще ви споделя редица хубави и значими събития, които са се случили именно в ден петък 13ти! 🥰
Усмихни се и пречупи лошия късмет с добро настроение и хубава музика! 🎶

🦄 Дебна ви веднага след новините в 14ч. 



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Октомврийски теми с лятно време в "Ден след ден"

С прогноза, но не за октомврийското лято, на което се радваме днес, а за времето след изборите започва следобедната програма на Радио Пловдив на 4-ти октомври. Социологът Добромир Живков говори за последното проучване и това как би изглеждал състава на новия парламент след вота.  Продължаваме и с градски проблеми, свързани с необходимостта от спешни..

публикувано на 04.10.24 в 14:56

"Вход свободен" за животните с любов и доброто около нас

4-ти октомври е денят, в който хиляди природозащитници по цял свят и организации за закрила на животните отбелязват Световния ден за защита на животните. Началото му е поставено през далечната 1931 г. от участниците в международен конгрес на еколозите, проведен във Флоренция. Организациите за защита на животните използват празника, за да насочат..

публикувано на 04.10.24 в 09:30

Какво се крие зад маските - "Точно днес"

Скандалът, придобил известност като "Разград", се разрасна и сякаш измести останалите на мрачния предизборен терен. Ще става и още по-голям, произнесе се Прокуратурата след задържането на двама обвиняеми директори на културни институции. Фактологията отчита плашеща съзнанието на достойните артистисти злоупотреба с държавни средства,  замесвайки в..

публикувано на 03.10.24 в 17:08

Спектакли с пари и театри "Ден след ден"

Все повече се оказват театрите, замесени в схемата за източване на милиони левове от Министерството на културата през фиктивни договори. Сред най – фрапиращите нарушители се окзва театърът в Пазарджик. В сехамата са замесени също театрите в Благоевград, Плевен, Бургас, освен първоначално известните културни институции в Разград и Смолян. Това става..

публикувано на 03.10.24 в 14:45

Музикално с „Вход свободен“

Гостуват ни младите таланти от Пловдив, група Deatmag. В студиото ще бъдат вокалистката Мариела Йовчева и новият китарист на групата Борис Стоев. Говорим и за начина, по който комуникираме и как това е свързано с нашата нервна система? Рубриката „Предразсъдъци и следразсъдъци“, очаквайте след 14.30 часа. Започваме, след новините в 13 часа. 

публикувано на 03.10.24 в 09:30