Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Моменти"

Снимка: YouTube/ Nikola Dimitrov

С песента "Моменти" се пренасяме на морския бряг с Никола и Линда, които пеят за своите истински моменти. Никола Димитров е автор на текста и речитатива, базирани на атмосферата през летните месеци на българското черноморско крайбрежие. Музиката Никола създава заедно с Линда Спасовова, чиито са и нежните дамски вокали. В допълнение ElectricForce Crew ни представят автентичен брейк и хип-хоп. Да се настроим за почивка и приятни изживявания с лятното послание на Никола и Линда:



Редактор: Диляна Трачева


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Оперният бас Славин Пеев празнува 20 години на сцената с концерт в София

На 5 октомври в камерна зала "България" в София Славин Пеев ще отбележи две десетилетия на сцената със знаменити арии от оперната класика. Заедно с него  пред публиката ще излезе пианистката и композитор Благовеста Константинова. В концерта ще..

публикувано на 04.10.24 в 15:10

Пловдив става столица на китарната музика

От 4 до 6 октомври Пловдив ще се превърне в столица на китарата. Това се дължи на фестивала GuitART, който за девета поредна година ще ни предложи среща със световноизвестни китаристи и нови групи с изгряващи могообещаващи таланти от различни страни...

публикувано на 04.10.24 в 08:15

"Разказвай ми за нещо"

Познаваме Тома Здравков като един от най-характерните гласове на българския рок. След период, наситен с участия в телевизионни предавания и формати, той отново се занимава активно със създаване на нова музика и реализира нови песни. След като от..

публикувано на 01.10.24 в 10:15