Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Скитане из рая на Земята" с Мария Тарашманова

Снимка: ФС на Сиела

Готови ли сте да поскитаме заедно из рая на Земята?

Вълнуващите пътешествия за нея са начин на живот. А споделянето им с хора, чиито сърца също горят за красотите на природата – истинско призвание. Тя е инфлуенсърката, която обича да пътешества Мария Тарашманова. Авторката е подготвила нова изненада за почитателите на спонтанните пътешествия с пътеводителя "България. Скитане из рая на Земята".

В него Тарашманова следва мисията да покаже на последователите си, че не е нужно да отделяш много време и средства, за да пътуваш и да си почиваш качествено, събира близо 100 познати и по-малко познати мести у нас, които доказват, че България е раят на Земята.

От ждрелото на река Ерма до скалната църква Шили камък, през връх Джано, местността Момина баня, хижа "Узана" и връх Юмрука, по стъпките на Мария Тарашманова читателите ще преоткрият неземната красота на България и многоцветните истории, стаени в разнообразните ѝ забележителности.

Допълнена с точни координати и указания, които отвеждат до най-удобните места за паркиране и изходни точки за всяко пътуване, "България. Скитане из рая на Земята" помества разнообразни подробности за почитателите на красивите екопътеки, спиращите дъха водопади и магнетичните планински върхове.

Още за пътеводителя "България. Скитане из рая на Земята" в разговора на Велин Манов с авторката на пътеводителя Мария Тарашманова в "Артефир".


По публикацията работи: Росица Михова
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени