Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Наско Сираков: Нека запалянковците имат още малко търпение за стадиона

Наско Сираков
Снимка: БГНЕС

Мажоритарният собственик Наско Сираков призова запалянковците на футболния клуб Левски за "още малко търпение" по темата със строеж на нов стадион и заяви, че "99 процента от нещата, които се казват (по медиите), не са истина, а спекулации". Клубният президент добави, че по проектите е свършена много работа и са "похарчени доста пари". 

"Нищо още не може да се каже. Клубът излезе с официална позиция преди две седмици. След като получим разрешение от Общината за строеж, веднага след това ще свикаме пресконференция и ще обясним какво е направено до сега, а то е изключително много и са похарчени доста пари. Нека запалянковците потърпят още малко. Ще призова медиите да не спекулират, защото 99% от нещата, които се казват, не са истина, а са спекулации. Даже днес ми казаха, че фирма Sport5 ще строи стадиона, а тя не строи, а менажира. И това не е истина", заяви Сираков в пилотното издание на клубния подкаст "Гласът на Левски".

Сираков допълни, че най-тъмните времена в историята на клуба са вече в миналото, а вече се вижда не светлина, а направо слънце в края на тунела. "Левски премина през възможно най-тъмните и тежки времена в историята си. От 2020 до 2021 година, когато бе изключително тежко. Слънце в дъното на тунела се вижда. Много по-спокойно можем да говорим за настоящето и бъдещето."Би трябвало да са доволни от всички отговори, които получиха от Левски на левскарите. В Левски няма скрито-покрито. Мога да говоря за времето, откакто станах мажоритарен собственик и могат да твърдя, че няма една стотинка, която да не е минала по банков път. Няма черни каси, няма скрити пари", каза Сираков пред подкаста.
По публикацията работи: Илиян Христов
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени