Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Издирва се: Бившият началник на "Охранителна полиция" в Горна Оряховица

Снимка: FB/Калин Колев

Полицията в Горна Оряховица обяви за общодържавно издирване бившият началник на "Охранителна полиция" в града. Калин Колев е в неизвестност от обед на 2 октомври.  

Бившият полицай Калин Колев се търси усилено от полицията и неговите близки, но няма сигнали или информация за местонахождението му. 49-годишният мъж е в нестабилно емоционално състояние. Напуснал е дома си като е оставил документите си за самоличност, посочи комисар Мариян Лонгинов, началник на Полицейското управление в Горна Оряховица и бивш ръководител на Колев:

"До настоящия момент сме провели всичко необходимо като установяване на негови контакти, местопребивавания, връзки, автомобили. За съжаление, към момента не сме установили той къде се намира. На този етап съмнения имаме за всичко, дали е жив или мъртъв. Без документи е, с конкретно МПС".

Фейсбук профилът на Колев е бил активен до 24 септември с шеговити постове. Колев се движи със светъл на цвят "Шевролет Каптива" с пазарджишка регистрация. Автомобилът не е засечен от охранителни камери в последните два дена. От полицията призоваха, ако някой го види или има информация за бившия полицай Калин Колев да подаде сигнал на телефон 112 или в най-близкото полицейско управление.

По публикацията работи: Златко Желев
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени